Haber

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı

“Bu seçim Beşiktaş’ın köprüden önceki son çıkışıdır”

“Bu kulübü yöneticilere teslim etmeyeceğiz”

“Necip Uysal bizim çocuğumuzdur”

“Ana hedefimiz Euroleague olacak”

Olgucan KALKAN – Ali DANAŞ/ İSTANBUL, – Cumhurbaşkanlığı adaylarından Hasan Arat, 3 Aralık Pazar günü Beşiktaş’ta yapılacak seçimlerle olağanüstü genel kurul öncesi projelerini tanıttı. ‘Beşiktaş Taraftarları’na siyah beyazlı taraftarlar da katıldı Wolkswagen Arena’da Way’ lansmanı.

Başkan Ahmet Işık Çebi’nin seçim tarihini açıkladığı anda istifa etmesi gerektiğini belirten Hasan Arat, “Son 23 yılın özetini görmeye geldik. Rahmetli Süleyman Seba, 23 yıl önce kulübe ne bıraktı?” Bugünlere ulaştık mı? Süleyman Seba’nın borçsuz bir kulübün yanı sıra onlarca tapusu da var.” Gelelim son 3 aya. 22 Ağustos’ta cemaatime ‘Hemen genel kurul yapın, bir gün bile kaybedecek vakit yok’ dedim. 28 Ağustos’ta sırf bana cevap vermek için bir basın toplantısı düzenlendi. 6 Ekim’de ‘Genel kurul yapacağız.’ Söylendi. O dönemde tarih 17 Aralık olarak verilmişti. ‘Bir gün kaybetmek zararımıza olur’ dememize rağmen 3 Aralık’a ertelendi. Bu karar alındığında teknik direktörümüz yoktu. Seçim tarihi açıklanırken kimse istifa etmedi. İstifa etmelisin. İstifa etmeniz halinde seçim 30 gün sonra yapılacak. “Lider 7 Kasım’daki derbiyi bekledi. Sonuç kötü olunca aday olmadı. Başkan yardımcısı başkanı bekledi” dedi.

“BEŞİKTAŞ AVRUPA’DAN ÇIKARILDI VE MİLYONLARCA EURO BOŞA ÇIKTI”

Beşiktaş’ın Avrupa’dan elenerek büyük kayıplar verdiğini belirten Arat, “Diğer aday 22 gün önce adaylığını açıkladı. Bu arada Beşiktaş Avrupa’dan elendi ve milyonlarca Euro kaybetti. Adaylık başvurumuzu yaptık kulüp vermedi. Yıllardır birbirlerini temize çıkarmaya çalışan yönetimler.” KPMG raporlarını kasaya koydu. Hepsi birbirinden hesap sormaya geldi, birbirlerini dövdüler. Hukuk kurulu oluşturacağız. Onlarla birlikte hareket edeceğiz. Hukuk neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. 23 yıldır tek bir tapu bile alınamadı, tüm tapularımız çöpe gitti. Sayın 2. lider Fulya “Unutun” dedi, unutmayacağız. Beşiktaş taraftarının vicdanı unutmayacak.”

“3 ARALIK’TAN SONRA KİMSE Beşiktaş’ın liderine parmak bile uzatamayacak”

Genel kurul üyelerini seçimde oy kullanmaya davet eden Arat, “Ben Tüpraş’ın gelirlerinin azaldığını söyledim ama aksi bir şey söylemediler. Üstelik bu ayrılmadan 25 gün önce yapılmıştı. Ben buradayım dedim.” Ben de Beşiktaş’ın yolu budur, Beşiktaş’ı Beşiktaş yönetecek dedim. 3 Aralık’tan itibaren “O zaman Beşiktaş başkanına kimse parmak bile gösteremeyecek” dedi.

“BU SEÇİM BEŞİKTAŞ’IN KÖPRÜ ÖNÜNE SON GELİŞİDİR”

Siyah beyazlı camianın oyununu kimsenin pazarlayamayacağını belirten Arat, şöyle konuştu:

“Bu seçim Beşiktaş’ın köprüden önceki son çıkışı. Bu kulübün üyeleri kontrolsüz bir şekilde kulübe getirildi. Başkan, ‘Gelen herkesi üye yaptım, nereden geldiklerini bilmiyorum’ dedi. Bazı yöneticilerin ne yaptığını biliyoruz. 2024 Mayıs’ta camia büyük tehlike altında. Bazı yönetici arkadaşlar Derneklerini kötüye kullanarak oylarını pazarlamaları öğrenilecek bir ders. Gelin Beşiktaş’ı destekleyin. Her oy değerlidir, gelin ve oyunuzu verin. Kimse Beşiktaşlılara oyunuzu bu şahsa plazalardan verin diyemez. Beşiktaş halkın takımıdır. Beşiktaş’ın çocukları 10 yıldır sahalarda ayak sürürken bunu söylemediler. çocuklarımız hatasız. Beşiktaş’ı birlikte özgürleştirelim, özümüze dönelim. Kimse karışmasın. Kimse izin beklemesin. Çalışanlar seçimlerden korkmasın. Herkesin hakkı korunacak. Bazılarından rica ediyorum, etmeyin Seçim sürecinde kimse sizi kullansın.Bu yola çıktığımda aklımdaki düşünceyi bir kez daha ifade etmek istiyorum: Bu kulüp bizim için.Şehitlerimizden, gazilerimizden, Şeref Bey’den, Baba Hakkı’ndan, Süleyman Seba’ya emanetiz. bizi göreve çağıran. Beşiktaş’ı Türkiye’nin ve dünyanın en kurumsal kulüplerinden biri haline getireceğimizin sözünü verdik. “Bulunduğumuz yol Beşiktaş taraftarının yoludur” dedi.

“BU KULÜBÜ YÖNETİCİLERE TESLİM ETMEYECEĞİZ”

Siyah-beyazlı takımın altyapısından gelen Rıdvan Yılmaz, Serdar Saatçı ve Emirhan İlkhan’ın toplam 10 milyon Euro karşılığında Avrupa’ya gittiklerinin altını çizen Arat, “Sayın Seba kulüpten borçsuz ve nakit olarak ayrıldı. Kasada. Kulübün prestiji, kültürü ve gelenekleri gitti, yöneticilerin yönettiği sistem geldi. Üç büyük kulüp bir araya gelince Süleyman Seba önderliğinde buluşacaktı. Beşiktaş Kulübü’nde kararlar alındı. parası vardı ama prestiji büyüktü. Rıdvan, Serdar ve Emirhan 10 milyon euro karşılığında yurt dışına gittiler. Serdar’ın Braga’daki pazarı “Fiyatı 40 milyon euroydu. Yerine gelen oyuncu 90 dakika bile oynamadı. Bu kulübü yöneticilere teslim etmeyeceğiz” dedi.

“NECİP UYSAL BİZİM ÇOCUĞUMUZ”

Avrupa kulüpleriyle önemli ilişkiler kuracaklarını belirten Arat, kaptan Necip Uysal hakkında da şöyle konuştu:

“Necip Uysal bizim çocuğumuz. 2004 yılında 12 yaşında özsermaye sporcusu oldu. Necip’in oynadığı libero ve stoper pozisyonlarına 2009 yılından bu yana 44 oyuncu alındı, Necip bir tek kaleci bile oynamadı. Harcadı harcadı ama Necip’in yerini kimse tutamadı. Herkes futbol takımının başına geçti. Soruyor. Biz onlarla iletişime geçeceğiz. Beşiktaş’ın kendi sporcu verilerini saklayacağı bir sistem kuracağız. 14’ü alamayacaklar. 120 yıllık gücü ve itibarıyla transferler yapacağız. Beşiktaş, kendi sporcu verilerini sakladığı kurumsal bir sisteme sahip olacak. Beşiktaş, kendi sporcu verilerine sahip olacak. “Scout sistemi olacak.” . Beşiktaş’ın altyapı sistemini Avrupa düzeyinde yeniden tasarlayacağız.”

“7/24 AÇIK DİJİTAL TV KURACAĞIZ”

Dijital medyada rakiplerini geride bırakacaklarını belirten Arat, “Beşiktaş’ın kurumsal bir medyası yok. Kendi taraftarıyla bağlantısı yok. Kulüple değil menajere bağlı medyayla iletişim kuruyor. Beşiktaş’ın medyasını da dahil edeceğiz.” Kulübün iletişim medyasında kurumsal medya. Dijital medyada rakiplerimizi geride bırakacağız. Herkes BJK TV kullanıyor.” “Medyaya meraklı. 7 gün 24 saat açık olacak dijital TV kuracağız. Beşiktaş medyasının yepyeni yapımlarını dünyaya satarak gelir elde edeceğiz. Beşiktaş’ın hakkını gasp edenlerden hesap soracak bir yönetim olacağız. “dedi.

“YENİ GELİR KALEMLERİNİN OLUŞTURULMASI İÇİN ACİL ANALİZLERE İHTİYAÇ VAR”

Birçok yenilik yaparak gelir elde edeceklerini söyleyen Hasan Arat, şöyle konuştu:

“Yeni gelir kalemleri yaratmak için acil çözümlere ihtiyaç var. Beşiktaş taraftarına özel dijital cüzdan ve kredi kartı içeren sadakat programını hayata geçireceğiz. Yeni doğan bebeğimize Beşiktaş kartı verilecek. Burada biriken hesapla Büyüdüğünde kulübümüze üye olabilecektir.Beşiktaş puanları Kartal Yuvaları, kafe ve restoranlardan satın alınabilecektir.Kombine, üyelik aidatları ve kurumsal ödemelerin yanı sıra puanları İstanbul Kart’a aktarabilecektir. Beşiktaş yatırım fonu kuracağız. Beşiktaş işletme sermayesi fonu kuracağız. Beşiktaş bireysel emeklilik fonu kuracağız. Beşiktaş uygulaması sayesinde insanlar özel kurallar çerçevesinde kredi kullanabilecek. Dünyanın önde gelen bankaları ve yönetim şirketleri ile prensipte anlaşmaya vardık, kazanılan puanlar token’a çevrilecek, Beşiktaş uygulamasıyla boş kontenjanlar doldurulacak. Son dakika satılabilir. Kadınlara ve çocuklara başka fırsatlar da sunacağız. Üniversite öğrencilerine maddi kolaylık sağlayacağız. Bu dijital proje Beşiktaş’a yılda 25 milyon dolar kazandıracak. Türkiye’nin en iyi finans yöneticileri yönetimimizde. Bu proje onlarla hazırlandı. Bu yöneticiler ve sizlerin desteğiyle Beşiktaş’ın borcunu 4,5 yılda ödeyeceğiz. Beşiktaş Junior Club sayesinde bebekler kongre üyesi olacak ve geleceğin yüz bin kongre üyesini yetiştireceğiz.”

“KURBANLIK DÖNEMLERİNİ SONLANDIRACAĞIZ”

Gayrimenkul yatırımları yapacaklarını belirten Hasan Arat, şunları söyledi:

“Geldikten sonra KURBAN dönemlerini sonlandıracağız. Biz Beşiktaş taraftarı bize yeteriz. Beşiktaş’ın geleceği için gayrimenkul yatırımları yapacağız. Bu fon gayrimenkulü geliştirecek ve her bir taraftarımız, Yetenekleri doğrultusunda katılım sağlayacaklar. Girişim sermayesi yatırım fonu ile taraftarlarımız şirketlere lider ve ortak olacak. Bu şirketler Beşiktaş’ın sahibi olacak. “Onun gücüyle büyüyeceğiz. Beşiktaş’ta bireysel emeklilik sistemi kuracağız.”

Hasan Arat, Kartal Yuvalarını 81 ile yaygınlaştırmak istediklerini söyledi. Göreve gelmeleri halinde taraftarların büyük beğenisini kazanan asırlık forma ve eserleri satışa sunacaklarını da belirtti.

“STADYUMDA YAPILMASI GEREKEN ÇATI DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK”

Stadyumdaki akustik sorununu çözeceklerini belirten Hasan Arat, “Atiba’ya veda ettiğimiz gibi efsanelere de veda edeceğiz. Stadyumda yapılması gereken bir çatı değişikliği olacak. İnşallah Tüpraş bunu başarır” dedi. O çatıyı yapın. En önemli sorun akustik sorunu. Bütün dünya bizi duyuyor. Bu soruna çözüm bulacağız. Paneller Boş kalan yerleri tamamlayacağız. Çok kıymetli işler yaptık. Bu sorun da çözümlenecek. Çatı. Taraftarlarımızın stadyumdaki oturma düzeniyle ilgili taleplerini yerine getireceğiz. Kale arkası tribün kapasitesini yüzde 80 artıracağız. Taraftarın tezahüratı olmadan maç kazanılamaz. Mekanın sahibi Hep orada olacağız. Beşiktaş dünya lideri olacak. Bilinen sembol ‘Kapalı’yı geri getireceğiz. Nasıl geleceğini merak ediyorsunuz. Orada localar var. Orayı tek yer haline getireceğiz. Stadyumda efsaneler tribünü kurun, efsanelerimiz maça gelecek. Dünyanın en ünlü takımlarıyla iletişim halindeyim. 5 Ocak’ta başlayacak transfer döneminde dünya “Yıldızlar Beşiktaş’a gelecek” dedi.

“ANA HEDEFİMİZ AVRUPA LİGİ”

Amatör branşlarda izlenecek yöntemler hakkında bilgi veren Hasan Arat, sözlerine şöyle devam etti:

“Basketbol geçen sene küme düştü, sesimizi yükseltmedik. Allah korusun, küme düşmede kaldık. Bu sene Nedim Yücel geldi, kadro daha iyi. Asıl hedefimiz Euroleague olacak. Kadın voleybol takımımız 1 numara” Dünyada kadın voleybolunda.Beşiktaş bu işi çok ciddiye alacak.Bugün 10 bin kişinin katıldığı maçlar oynanıyor.Alt yapıdan başlayarak çok önemli hamleler yapacağız.Erkek voleybolunu geri getireceğiz.Hentbol tarihimizdir. Hentbola ne yaptılar? Hentbol hak ettiği yere dönecek. Beşiktaş’ın olimpiyatlarda sporcusu yok. Bu bizim ana hedeflerimizden biri olacak. Paris’e ulaşmamız çok zor. Ancak 2028 yılı için özellikle kadın sporcularımızla bir program yapacağız. Nesrin Baş 23 yaşında dünya şampiyonu oldu. Hayalim, su sporlarına başlayacağız. Olimpiyatlarda kadın ve erkek takım şampiyonaları var. Yüzme ve Beşiktaş’ta jimnastik çok önemli olacak. Bu salon önümüzdeki 4, 5 gün dolu” diye konuştu. E-spor nedeniyle. E-sporun 350, 400 milyon dolarlık bir hacmi var. Beşiktaş orada da güçlü bir şekilde devam edecek. Bunlara büyük emek verdik.”

Akaretler’deki plazaları konuta dönüştüreceklerini belirten Arat, “Tesislerimiz bakımsız. Gayrimenkul konusunu Beşiktaşlılar bilmiyor. Beşiktaş Plaza nerede diye soruyorum çoğu bilmiyor. Bilen var.” Süleyman Seba’nın yaşadığı ofisi bilmiyorum. Akaretler’e taşıyacağız dediğimde plazalara taşıyacağız.” “Bugün kimseye sormadan plazayı kiraya vereceklerini sandılar. Biz bunu engelledik” dedi.

Arat, Fulya’daki Şan Ökten Tesisleri’nin de canlandırılacağını ifade etti. Hasan Arat, Akatlar’daki basketbol salonunun yıkılarak yerine yenisinin yapılacağını da sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler